Неймовірна подія трапилася в Росії: чоловік заліз на балкон з 3,5-річною дитиною і погрожував скинутися з будинку.

Подія сталася в місті Іркутськ. Чоловік забрався на карниз балкона і провів разом з сином і провів там близько трьох годин, повідомляє телеграм-портал Mash.

Коли місцеві викликали поліцію, чоловік повністю витягнув дитину і почав кричати " де моя дружина?". На місце події прибули співробітники поліції, МНС, Швидка допомога.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік, що стояв на карнизі 13-го поверху, вимагав зустрічі з дружиною. З нею у 34-річного Романа Терентьєва вчора, 12 липня, почався шлюборозлучний процес. Після цього Роман Терентьєв запланував зробити "сюрприз" для дружини, попередивши її про це в повідомленні.

Для того щоб відрадити Романа Терентьєва, прибув психолог. Однак чоловік все одно вимагав зустрічі дружиною. Рятувальники привели жінку, проте він залишився погрожувати тим, що скинеться з карниза.

Разом з психологом її завели в квартиру на переговори. Дитина, якій 3,5 роки, все ще перебувала на балконі.

У підсумку зупинити чоловіка вдалося виключно за допомогою дій спецназу. На щастя, дитина не постраждала.

Раніше повідомляли, величезний стафф накинувся на таксу в Києві: нацгвардієць рознімав псів ножем.

Як повідомляв Знай.uа, 86-річний чоловік вбив шефа через звільнення: не дали допрацювати до пенсії.

Знай.uа писав, у Києві некеровані ворони атакували чоловіка-втік щосили, куди очі бачать.