На сайті президента України опублікували нову петицію, яка стосується зменшення розміру комунальних платежів та ціни на паливо. Відповідне звернення оприлюднив громадянин нашої держави Карпов Андрій Сергійович.

На думку автора петиції, люди не можуть сплачувати за комунальні послуги в повному обсязі, оскільки середня заробітна плата в країні становить «шість тисяч гривень».

Крім того, українець вважає, що ціна на паливо має регулюватися державою, оскільки «автомобіль не вважається предметом розкошів», а їздити в них доводиться не лише багатим людям.

На його думку, виходом із ситуації, що склалася в країні, могло б стати «прийняття відповідного закону».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Не можливо, щоб при мінімальній зарплатнi в 6000 грн, комунальні займали 60-70% прибутків громадян. Треба прийняти закон, який урегулює ціну на паливо на АЗК. Авто не вважається розкішшю, i на них пересуваються не тільки заможні», - вимагає автор звернення.

Наразі під його петицією зібралося сім підписів із необхідних для розгляду на вищому рівні 25 тисяч голосів. Часу на зібрання всіх необхідних голосів під петицією у її автора - три місяці, тобто 90 днів.

комунальні платежі, скріншот з відео
комунальні платежі, скріншот з відео

Раніше ми повідомляли, що киян попередили про зміни в роботі онлайн-сервісу: як тепер оформити субсидію.

Як повідомляв Знай.ua, адвокат пояснила, чому можуть зменшити розмір аліментів на дитину: "якщо ви витратили…".

Знай.ua писав, українських пенсіонерів змусять подавати декларації :" за продаж на ринку".