Стало відомо про інцидент, який стався на території Російської Федерації, в Ленінградській області. Зацепери невдало» осідлали " вагон.

Про це повідомили місцеві засоби масової інформації, надавши відеоролик.

Два дорослих чоловіки вирішили перелізти через залізничні колії в Ленінградській області. Один з них вирішив лізти під поїздом, а інший через вагон.

Вони планували перелізти і все, однак, мабуть не врахували того факту, що поїзд може в будь-який момент рушити. І якщо той, що був під колесами, встиг вилізти, то другий так і залишився на вагоні.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Все це зняли на камеру очевидці, які проходили поруч, і чекали поки склад поїде, щоб перейти залізницю.

Нагадаємо, що зацепери - це люди, які практикують проїзд зовні поїздів. Найчастіше даний вид "спорту" поширений серед підлітків, які хочуть внести Екстрим в своє життя.

Зацепери
Зацепери

А в деяких країнах зацепінг-вимушений захід, якщо у вагонах немає вільних місць, коли у пасажира немає грошей на квиток, але, звичайно ж це не законно, і іноді можна відбутися не тільки штрафом.

Зачепери, фото: скріншот з відео
Зачепери, фото: скріншот з відео

Бувають випадки, коли це закінчує трагічно, і люди гинуть від удару електрикою, або ж падають з вагонів, і це трагічно, адже, подібних випадків стає все більше. Людей закликають не отримувати адреналін в такий спосіб.

Нагадаємо, киянин на сноуборді осідлав тролейбус: на роботу - з вітерцем

Як повідомляв Знай.ua, в Києві малолітні зацепери отримали жорсткий урок, більше в тому "місці" нічого не заграє: відео

Знай.ua писав, Чорнобиль манить: у зоні відчуження затримали байкерів-екстремалів,- прощайте, залізні коні