Героїнею нового реаліті-шоу «Холостячка-2», яке вийде на екрани вже восени цього року, стане українська співачка Злата Огнєвіч. Нещодавно в інтерв'ю телеканалу ICTV вона розповіла про очікування від проекту та навіть поділилася рецептом справжньої італійської пасти.

У розмові із журналісткою Злата зазначила, що в її родині є італійські гени – предок з боку батька був з Італії, однак через переслідування змушений був повернутися на сонячну Батьківщину.

«Якщо б ти могла обрати будь-яке місце, де могла б жити, що то було б за місце?», - поцікавилася ведуча. У відповідь Злата зазначила, що обожнює Італію та місцеву кухню.

«Я можу жити будь-де, якщо в мене є моя робота, мої люди, я можу жити будь-де. Але я б не змогла б вижити без пасти, італійської. Так, це моя страва. Знаєш, як я її готую? Я її готую з пармезаном, базиліком, з томатами, туди додаю морепродукти і трошки часнику», - поділилася рецептом Злата.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як готувати пасту із пармезаном і морепродуктами:

Що необхідно:

  • Упаковка пасти
  • Пармезан
  • Помідори черрі
  • Пучок базиліку
  • Часник
  • Оливкова олія
  • Сіль
  • Мідії, креветки

Як готувати:

Відварити пасту. Базилік, часник, оливкову олію, сіль та пармезан перемолоти в блендері, отриманим соусом полити пасту, доки вона гаряча, перемішати. Викласти зверху помідори та морепродукти.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.