Не секрет, що обереги дуже важливі для людини та її оселі. Для кожної квартири або приватного будинку потрібен захист від злих і заздрісних людей. Весь світ, який бачать люди, пронизують енергетичні хвилі - вони всюди. Позитивні хвилі формуються в певних місцях, а весь інший простір сповнений нейтральними або негативними хвилями.

Є певні предмети, які допомагають або залучати позитив, або відштовхувати негативні потоки. Це допомагає боротися з негативними енергетичними впливами.

Спеціально для цього потрібні "обереги". Давайте разом дізнаємося, які предмети можуть подарувати захист і принести вдачу.

Часник / фото: Unsplash
Часник / фото: Unsplash

Слов'янські обереги

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Часник: захисні властивості часнику відомі людям з вампірами. Насправді ж він захищає від енергетичних вампірів. Якщо до вас додому приходить малознайома або не дуже приємна людина, покладіть на стіл пару-трійку зубчиків часнику. Він нейтралізує негативний настрій вашого ворога або недоброзичливця. Наявність часнику в будинку захищає сім'ю від проблем ззовні.

Віник: віник обов'язково повинен бути в кожному будинку. На Русі здавна вважалося, що він допомагає уникати сварок і непорозумінь в сім'ї. Вважається, що краще віник не викидати, якщо йому не на заміну нового. Прикмети кажуть, що віник захищає сім'ю від розпаду і внутрішніх негараздів.

Ікони, скріншот: YouTube
Ікони, скріншот: YouTube

Ікона: православні ікони захищають мешканців оселі від сварок, а сам будинок - від псування, пожежі, негоди, вітру. Найкраща ікона-захисниця - це образ Казанської Божої Матері.

Клубок ниток: вовняні нитки-древній слов'янський оберіг, який володіє досить цікавими властивостями. Він здатний налагоджувати гармонію в житті закоханих, а також допомагає дітям і батькам знаходити спільну мову.

Підкова, скріншот: YouTube
Підкова, скріншот: YouTube

Підкова

Це особливий магічний предмет, який вбирав в себе довгі роки силу природи. Йдеться про знайдену підкову, яка володіє максимальною силою. Слабкіше буде підкова, зроблена в наші дні, тому що у неї не було часу насититися міццю енергетичних потоків природи. Цей предмет з давніх-давен вважався ознакою багатства і успіху.

Рослини-обереги

Кактус: - це найсильніші захисники домашньої енергетики. Вони завжди ставляться біля вікна, тому що їх захист блокує потрапляння будь-яких негативних хвиль. Окрім негативу, кактуси можуть затримувати циркуляцію будь-яких енергетичних хвиль, тому їх не можна ставити на столах в приміщенні. Вони краще працюють, коли вид з вікна не найприємніший - все найгірше залишиться поза приміщенням.

Плющ, фото: homester.com.ua
Плющ, фото: homester.com.ua

Плющ: захищає будинок від злих людей і пристріту. Експерти рекомендують рослину розташовувати ближче до вхідних дверей з боків від виходу. Як тільки хтось захоче увійти в ваше житло з недобрими намірами, у нього відразу відпаде бажання робити це.

Раніше повідомляли, молитва до Миколи Чудотворця в бідності: сильні рядки допоможуть у фінансову кризу.

Як повідомляв Знай.uа, натільний хрестик: як правильно носити, і що не можна робити зі священним атрибутом.

Знай.uа писав, Гуцульщину прославила легендарна Чукутиха, її нащадки не відстають: "Гени бабки не пропали".