Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість поділилася кумедним знімком, показавши, в яких умовах їй іноді доводиться годувати грудьми молодшого сина Луку, який народився в березні-місяці.

Так, артистка брала участь у зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", примірявши образ чарівниці Малефісенти з однойменної кінокартини з Анджеліною Джолі в головній ролі. Зірка сиділа в гримерці, надівши латексне вбрання і "фірмові" роги чарівниці, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах, тримаючи на руках малюка.

Виконавиця зазначила, що такий трепетний кадр підловив її чоловік Олександр і запропонувала шанувальникам вибрати, як підписати фото.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Хотіла по-особливому зробити підпис до фото, а потім мені здалося, що і так все зрозуміло...❤️❤️❤️

або у вас є варіанти, як можна описати фотографію?

P. S. Хто не зрозумів, це я на @spivayut_vsi в образі Маліфісенти в перервах між зйомками годую Луку 🙌 😍

Чоловік підловив😉"

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні