Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість позувала на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", примірявши блейзер-оверсайз, суцільно всипаний намистинами-перлинами, доповнивши образ срібними аксесуарами у вигляді каблучок на лівій руці і макіяжем з акцентом на очах.

Так, артистка вирішила креативно прорекламувати бренд текстилю для дому, ніжно притискаючись головою до м'якої подушки, закривши очі. Зірка пожартувала, що точно знає, з ким буде спати після зйомок, заінтригувавши аудиторію, а після виправила сама себе, дописавши з "чим".

Варто відзначити, що особисте життя виконавиця приховує за сімома замками, проте ще до березня-місяця виставляла безліч фото і відео з мільйонером Олегом Рижовим.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Знаю з ким сьогодні буду спати 🤫 після зйомок.

Ну добре, ні з "ким", а з "чим"😛.

Мені привезли нову подушку..."

Фолловери не пройшли повз: "прочитала перше речення 😮і прям вся така в передчутті інтриги .....а тут подушка 😂 а я чекала що буде чоловік ...але ні ...подушка, але подушка хороша !😂🔥❤️", "🔥❤️😍Красуня", " Ви така гарна!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Ви найкрутіша дівчина нашого шоубізнесу!😘".