Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала шанувальникам несподівану новинку - білосніжні кросівки власного бренду з золотим і срібним принтом. Так, артистка влаштувала фотосесію у взутті і світлому вбранні, насолоджуючись літом на зеленій галявині і прикриваючи обличчя від яскравих сонячних променів.

Зірка зазначила, що принт на кросівках - малюнок троянди з мікросхем в стилі digital-art, зовні і всередині вони зроблені з м'якої шкіри.

Варто відзначити, що у виконавиці також є власний парфум, "фірмова" яскраво-червона губна помада, аромати для дому у вигляді свічок і дифузорів, колаборації з брендом постільної білизни, дизайнерським брендом хусточок і українським брендом взуття.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Зроби собі красиве літо! Сяй і насолоджуйся комфортом.

Кросівки, створені в класичному дизайні і прикрашені ніжним золотистим і срібним малюнком троянди з мікросхем в стилі digital-art, стануть відмінним рішенням для тебе, що живе в насиченому ритмі.

Всередині і зовні кросівок - м'яка натуральна шкіра, а легка підошва дозволить тобі не втомлюватися протягом усього дня."