Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився на довгоочікуваний спільний відпочинок з дружиною Настею Каменських, відвідавши сонячну Туреччину, насолоджуючись блакитною водою і пляжами.

Так, артист похвалився несподіваною зустріччю закордоном, зробивши спільне селфі з футболістом збірної України Олександром Зінченком. Вся справа в тому, що Зінченко і його дружина, 25-річна Влада Седан, опинилися на одному курорті з виконавцями в Антальї.

Варто відзначити, що футболіст разом з коханою чекають на первістка - красуня часто демонструє кругленький вагітний животик на спільних романтичних знімках.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Zin Zina ,who got the keys from my bimmer?

Красунчики!

Оце так зустріч!

@zinchenko_96 🇺🇦"

Фолловери не пройшли повз: "нічо се🔥 🔥 🔥"," так, несподівано так, класно🙌", " коли фіт з Санею?", "Потап Сані більше не наливай🤣 🤣 🤣", " цікаво, хто до кого підійшов сфотографуватися?😅 🤔 ", "@zinchenko_96 з якимось мужиком😍 🔥 😂".