Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка відправилася в довгоочікувану спільну подорож до Туреччини разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, виставивши яскраве відео з готелю.

Зірка позувала на зеленій галявині, примірявши для одного з веселих вечорів облягаючу міні-сукню лимонного кольору, розпустивши "фірмове" кучеряве волосся. 34-річна виконавиця продемонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, в тому числі пишні сідниці, якими Настя потрусила в танці.

@nkofficial

Uno dos tres 💃🏻

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
♬ Uno Dos Tres. Kaldag Challenge - Dan De Jesus 🇵🇭

Фолловери почали коментувати образ Насті в новому вбранні: "Її неможливо не любити вона диво😍 😍 😍", " колір сукні🔥", " Фантастична............. 😍...", "Ви молодець💚", " фігура шикарна ))🔥🔥🔥😍😍😍❤️❤️❤️", "красуня !!!!!", "хороша".