Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни більше 250 тисяч фоловерів.

Так, на сторінці артистки в TikTok з'явилося зворушливе відео, на якому Кароль готувалася до своїх концертів 5 і 6 липня в рамках музичного фестивалю Atlas Weekend 2021 в Києві.

Зірка приміряла напівпрозору бузкову сукню і довгу вітровку чорного кольору, а довге світле волосся зібрала наверх в недбалий пучок.

Виконавиця вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і насолоджувалася проливним дощем, вибігши на вулицю босоніж. Тіна влаштувала запальні танці під свій хіт зі свіжого альбому "Красиво", грайливо посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

@tinakarol

Дождь - сводит с ума красиво! Сегодня на главной сцене AtlasWeekend! До встречи! ❤️

♬ Красиво - Тина Кароль

Варто відзначити, що на Atlas Weekend співачка вражала шанувальників грандіозним CYBER-шоу з водоспадами, трюками на мотоциклі, живим пітоном, пікантними образами і безліччю піротехніки.