Популярний український актор, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк нещодавно заявив, що змінив сімейний статус на одруженого чоловіка. Після трьох років стосунків герой детективного комедійного серіалу Нового каналу "Полкан" офіційно уклав шлюб з коханою дівчиною Тіною.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби "Нового каналу".

Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал
Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал

Цікаво, що пара вирішила зіграти весілля таємно. І тільки після найщасливішого дня Тіна виклала пост в Instagram, в якому зізналася, що більше не холостячка.

Через кілька днів те ж саме зробив і Тарас Цимбалюк, показавши гарні фото з весілля. А першими подробицями таємної церемонії актор ексклюзивно поділився з Новим каналом.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал
Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал

"Наше весілля відбулося в Карпатах, запрошені - найближчі. Це були батьки, моя сестра з племінниками і кілька наших друзів. До 15 осіб. Вирішили зробити все таємно, і так до нас дуже багато уваги останнім часом. Особливо помітно воно збільшилося, коли я зробив тіні пропозицію на танцювальному проекті. Тому хотілося, щоб якісь наші найтепліші моменти, важливі речі залишалися тільки між нами і пройшли повз очей журналістів, принаймні, саме того вечора. Ми хотіли, щоб він був тільки для нас і для близьких людей, щоб всі максимально розслабилися, а не думали, що треба відкритися на якусь камеру або давати інтерв'ю. У Тіни було прекрасне білосніжне плаття, а я надів класичний чорний костюм. Ми обидва взулися в кросівки, хоча Тіна одягала босоніжки, коли йшла до мене під вінець. Це було дійсно неймовірно. Якщо максимально відверто, не відчував таких емоцій у своєму житті, мабуть, ніколи. Мене дуже зворушив момент, коли Тіна йшла до вівтаря. Це можна порівняти тільки зі світлом або сонцем, яке до тебе наближається... Просто чарівно! Ми не зачитували клятви, але написали один одному кілька приємних слів", – розповів Тарас.

Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал
Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал

Як виявилося, через напружений робочий графік Тараса медовий місяць парі довелося відкласти. Але він точно буде.

Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал
Весілля Тараса Цимбалюка, фото: Новий канал

"Медовий місяць у нас відкладається на осінь. Так склалося, що літо - прекрасний час для зйомок. Я задіяний у двох проєктах, які відібрали весь вільний час. Саме тому доведеться трошки почекати", – додав актор.

Раніше повідомляли, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" натягнув військову форму, щоб захищати "важливих" українців: "Вибухи, стрілянина...".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" здивував шанувальників незвичайним чином: "Схожий на Хемінгуея".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з "Кріпосної" занурився у спогади про найрідніших: "Низький уклін!".