Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу "Холостячка". Уже восени українці зможуть побачити перші випуски шоу.
Зараз зйомки шоу "Холостячка" у самому розпалі, саме зараз чоловіки підкорюють серце української зірки. При цьому Злата Огнєвіч розповіла, що найголовніше для неї у стосунках з чоловіком. Зірка відзначила, що цінуватиме у хлопцях вміння робити компліменти та підтримати діалог.

Скрін, Instagram Злата Огнєвіч
Скрін, Instagram Злата Огнєвіч

При цьому вона відмітила, що важливу роль грають ніжні обійми та дотики, адже саме так можна відчути свою людину.

"Я зрозуміла, яке важливе значення має діалог. А в моєму випадку ще й ніжні обійми, компліменти, дотики, — у такі моменти я відчуваю вселенську любов", — зізнається співачка.

Варто нагадати, що у першому сезоні шоу "Холостячка" відома українська акторка Ксенія Мішина шукала своє справжнє кохання. Варто зазначити, що зараз зірка будує місці стосунки з переможцем проєкту Олександром Еллартом.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Також повідомлялося, що восени цього року стартує нове реаліті-шоу «Холостячка-2». Його головною героїнею стане українська співачка Злата Огнєвіч.