З великої і теплої Одеси, де в цей час року відпочиває велика кількість українських туристів, прийшли доволі тривожні новини. З'явилася інформація, що на одному з пляжів Одеси з води дістали тіло чоловіка, якого прибило до берега, сильно налякавши відпочиваючих. В даний момент особа загиблого встановлюється.
Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих журналістів, які також опублікували знімки з місця інциденту.

У Одесі знайшли потопельника, фото: Telegram
У Одесі знайшли потопельника, фото: Telegram

За інформацією журналістів, потопельника випадково помітили біля каменів на пляжі в районі 16-ї станції Великого Фонтану. Зараз його особу встановлюють співробітники Національної поліції. За попередніми даними, чоловік може бути зниклим, який у неділю, 11 липня, залишив свою машину біля пляжу в Аркадії і просто зник.

16-а станція великого фонтану, скріншот: YouTube
16-а станція великого фонтану, скріншот: YouTube

Також місцеві журналісти повідомляють, що в цей же час в Чорноморську ведуть пошуки відпочиваючого, який 13 липня займався підводною риболовлею в районі яхт-клубу. Там вже рятувальники обстежують поверхню води.
Варто нагадати нашим читачам той факт, що в понеділок, 12 липня, поруч з однією з водойм Івано-Франківської області потонула дівчинка-підліток. Лікарям не вдалося її реанімувати. Сталася трагедія на річці Бистриця Солотвинська.
12-річна дівчинка купалася зі своїми подругами на річці, і раптом, вони помітили, що вона зникла. Підлітки відразу ж почали кликати людей на допомогу, так як вони припустили, що вона пішла під воду.