Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменита виставила кілька трепетних відео-Сторіс, показавши, як починається її день. Так, артистка ніжилася в спальні власних апартаментів, поки поруч з нею тихенько спав їх з донькою Софією пес на прізвисько Тоша, подарований дівчинці зірковою мамою на Новий рік.

Зірка ніжно посміхалася на камеру, демонструючи обличчя без краплі макіяжу і зізнавшись пухнастому другу в коханні.

instagram.com/anilorak/

"Мій добрий улюблений ранок"

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

instagram.com/anilorak/

"Коханий"

Варто відзначити, що особисте життя виконавиця афішувати не любить, особливо після розлучення через зради чоловіка Мурата Налчаджиоглу в 2019 році.

Втім, навіть після розриву Кароліні вдалося зберегти теплі дружні стосунки з екскоханим заради доньки Софії. Наприклад, раніше Лорак "підловили" за ніжними обіймами і танцями з Муратом на іменинах доньки Філіпа Кіркорова - зірка виглядала дуже щасливою.