Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео зі зйомок наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", де потрапила в другий десяток зіркової сотні разом з Арсеном Мірзояном, Анастасією Приходько, Анною Трінчер та іншими виконавцями.

Так, артистка покрасувалася фігурою в вбранні кольору фуксії, демонструючи закулісся проекту. Зірка приміряла довгу латексну сукню з глибоким декольте, масивним поясом і срібною блискавкою, доповнивши образ пухнастою шубкою зі штучного хутра і туфлями-човниками.

Виконавиця запропонувала шанувальникам оцінити її оновлений імідж, адже приміряла дане вбрання в кліпі "Малиновые губы", де зіграла роль лиходійки Круелли з однойменного фільму.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Колір настрою 💖

На @spivayut_vsi @kanalukraina

Як вам цей образ ?) від 1 до 10 😊"

Фолловери не пройшли повз: "Нереально красива і яскрава❤️❤️❤️❤️", "красуня", "Образ на 10 балів🔥", "шикарна дівчинка️️", "вам дуже личить цей образ🔥", " чудово виглядаєш️".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу