Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставив свіже відео, показавши, як миє стелю в їх з Примадонною замку в селі Грязь. Так, артист спустив вниз і розклав твір мистецтва на терассі, зізнавшись, що купив плафон роботи одного знаменитого європейського художника, написаний близько 150 років тому.

Шоумен зазначив, що якщо картина стара, але лаковий шар не пошкоджений, то таке полотно може помити, але робити це потрібно дуже обережно.

Для копіткої роботи Максим підготував воду, миючий засіб і вату, а допомагали зірковому татові діти-близнюки, Гаррі і Ліза. Пугачова теж з'явилася в кадрі, зазначивши, що найкрасивіша картина - це вона.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Стеля

👨🏻‍🎨Мию 🖼"

instagram.com/maxgalkinru/

Фолловери не пройшли повз: "Алла Борисівна красуня 🔥", " згодна з Аллою Борисівною 🔥 найкрасивіша картина це вона !👏 🔥 ❤ ️ ", "Головна краса в кінці відео👑", "часом здається, що Ви спеціально замок побудували, щоб його мити, лагодити, декорувати🤔 😁", "Алла Борисівна, затьмарила всі картини ))".