Злата Огневич поділилася найпотаємнішим перед шанувальниками. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка регулярно радує шанувальників піснями переважно ліричної тематики. Нещодавно вийшов її кліп на пісню Океан. Також вона випустила польську версію своєї пісні Богиня, який був присвячений боротьбі польських жінок проти скасування аборти. Жінка активно на своїй сторінці в соцмережі Instagram, на яку підписано 322 тисячі осіб.

14 липня Огневич там вона опублікувала шматочок відео свого старого кліпу"Мій назавжди". Вона зазначила, що почала все з самого початку, з цієї причини співає свій старий хіт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Я починаю все спочатку, тому співаю:»мій назавжди, тільки я і тільки ти". У житті таким етапом для мене стала участь у головному романтичному шоу країни - «Холостячка»
, - повідомила вона.

Відзначимо, що нещодавно стало відомо про те, що Злата Огневич стане новою "Холостячкою" у другому сезоні популярного телешоу. Глядачам покажуть напружену боротьбу за руку і серце красуні. Шоу розпочнеться восени цього року.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм шанувальникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Також повідомлялося, що восени цього року стартує нове реаліті-шоу «Холостячка-2». Його головною героїнею стане українська співачка Злата Огневич.