Анна Богдан показала, що її шанувальників цікавить насамперед. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Богдан (Сторожук) - український турагент і модель. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

На даний момент у Богдан разом з Заливако все добре. Вони живуть разом у Києві, а також цього літа вже побували на відпочинку в Туреччині.

14 липня Анна Богдан опублікувала в сторіз своїй офіційній сторінці Instagram, бажаючи поговорити зі своїми шанувальниками. "А взагалі мені здається, що ми з вами давно не базікали. Так що з вам питання", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Наступним постом вона показала що цікавить аудиторію її в соціальній мережі. Виявляється, шанувальників турбує питання вагітності жінки і того, коли пара планує весілля.

Ну як би... два найпопулярніших питання вже поставили
, - резюмує знаменитість.

Нагадаємо, раніше Юля "Зайка" в коротких шортах показала, яку красу втратив "Холостяк" Заливако

Як повідомляє портал «Знай.uа» Анна Богдан засвітила обручалку на пальчику: Заливако може попрощатися з холостяцьким життям

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду