Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився на довгоочікуваний спільний відпочинок з дружиною Настею Каменських в сонячну Туреччину, де кохана, крім того, що насолоджувалася морем і теплом, наполегливо працювала і давала концерти зі своєю командою.

Так, артист виставив яскраве спільне фото з самою Настею, а також футболістом збірної України Олександром Зінченком, його дружиною Владою Седан і Романом Яремчуком з дружиною Христиною, яких пара зустріла напередодні.

Зірки прийшли підтримати Каменських на її виступі. До слова, Олександр Зінченко разом з коханою чекають на первістка - красуня часто демонструє кругленький вагітний животик на спільних романтичних знімках.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Наша спорт-шоу збірна в Туреччині ! 🇺🇦🇺🇦

@R.yaremchuk @zinchenko_96 @kamenskux це були класні моменти нашого життя!

На концертах NK!"

Фолловери не пройшли повз: "Агонь 🔥", " Крутецькі🔥", " красені всі 🔥", " Ах, веселуха була! ❤️".