Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно змаменітость вирушила в довгоочікувану спільну подорож до Туреччини разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, де не тільки відпочивала, а й наполегливо працювала, даючи концерти.

Так, артистка виставила кілька яскравих знімків з прогулянці на яхті, примірявши ніжно-блакитне міні-бікіні і демонструючи струнку фігуру з різних ракурсів, а також приймаючи пікантні пози.

При цьому зірка вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і розпустила "фірмове" кучеряве волосся, проте не всім шанувальникам виконавиці сподобалися фото - деякі навіть порівняли Настю зі скандальною балериною Анастасією Волочковою.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це велике щастя, мати можливість відпочиваючи працювати 😋

сьогодні ще одну сцену запалимо ☀️ ❤ ❤ ️"

Думки фоловерів розділилися: "Ну, все, з усіх боків показала, до гінеколога можна вже і не ходити 😂", " другу фоту нагадало відразу волочкову 😂", " Тема не розкрита😂 😂"," Волочкова відпочиває😂", "норм так розсунула🔥", "Ну навіщо так широко? 🔥🔥🔥".

instagram.com/kamenskux