Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Так, першою учасницею проекту стала співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, прийнявши челендж #танціззіркаміchallenge і передавши його далі - вокалісту групи "ТНМК" Олегу Михайлюті, також відомому як Фагот.

47-річний виконавець же креативно оголосив про свою участь в "Танцях", записавши кумедне відео, де буквально "клонував" себе і трохи посперечався зі своїми копіями.

Примітно, що челендж Фагот передав відразу п'ятьом українським і закордонним артистам: мультиартисту Дмитру Монатіку, солістці групи "KAZKA" Олександрі Зарицькій, синові покійного Григорія Чапкіса, хореографу Грегу, танцюристу і хореографу Франсіско Гомесу, україно-американському чемпіону світу з латинських танців і учаснику шоу "Холостяк" Максиму Чмерковському.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Говорять, що в одну й ту саму воду двічі не увійти, але я таки спробую, бо хто я такий, щоб відмовляти дівчині, особливо якщо це @jamalajaaa 🖤

Я приймаю виклик і певно вже скоро дуже яскраво вийду із зони комфорту, бо танці це те, що завжди зі мною з дитинства, хоча й ніколи професійно, тому буду пригадувати та вчити себе знову і знову.

І, звісно, сподіваюсь на вашу підтримку, бо з нею вижати із себе максимум мені буде набагато легше.🔛

най будуть танці!💥"