Відома українська співачка, кума співака Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно заявила, що живе в "дитячому садку українського шоубізу", продовжує ділитися в соціальних мережах яскравими моментами з життя. Цього разу артистка вирішила показати талант свого синочка, і те, як хлопчик переживає за долю вуличних пташок.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Ольги Цибульської в мережі Instagram.

Можна помітити, що Ольга Цибульська опублікувала парочку коротеньких відео на яких можна помітити, що її "десерт" чекав на маму вдома, навіть до найпізнішої години. У першій Stories також можна спостерігати за ніжностями і обіймами.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"А вдома мене дочекався найсолодший десерт", — написала Оля рівно о 00:00 ночі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

У другій історії можна побачити, що буквально через півгодини співачка знімала, як її синочок робив корм для голубів: "Ідеальний час, щоб робити, що? Правильно, корм для голубів. Якщо ви раптово не могли заснути і за них переймалися - не варто, все під контролем".

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Оля Цибульська пообіцяла своїм підписникам, що зовсім скоро прикрасить собою обкладинку нового глянцевого журналу, на честь відкриття якого відбудеться грандіозна вечірка.

Раніше повідомляли, колишня Віталія Козловського Раміна заговорила про випадкову вагітність.

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська зізналася, що живе в "дитячому садку".

Знай.uа писав, Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто скінчилося кохання.