Популярний український актор і комік, глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Цього разу Євген Кошовий вирішив показати свою щільну вечерю на одного.

Відповідний кадр з'явився на його сторінці в Instagram у розділі сторіз.

Так, комік вирішив себе побалувати величезною тарілкою з пельменями, бутербродами з паштетом, овочевою нарізкою з огірків і помідорів, а також двома напоями з льодом, по всій видимості, колою і міцним алкоголем.

"Не, ну, а шо?", - небагатослівно підписав кадр Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Євгена Кошового: Instagram
Публікація Євгена Кошового: Instagram

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий перетворився на доктора Дулітла і "поспілкувався" з чотирилапим: "Переконання поглядом". У розділі " сторіз "Євген Кошовий опублікував кумедне відео де показала, як" віддає команди " своєму собаці.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Євген Кошовий в річницю весілля подарував дружині головоломку, ніяких квітів: "Моя бестія..." Відомий комік в мережі привітав дружину з річницею весілля, у своїй публікації Кошовий залишив шифр

Також «Знай.иа " писав, що Кошовий з донькою встрибнув у рятувальне коло, українці радять худнути:"Ось це м**Так, Тільки собак відганяти". У мережі показали фото Кошового з молодшою дочкою Серафимою з їхнього відпочинку, який вони проводять на морі.