На сторінці в Instagram пабліку «Зірковий шлях» оприлюднили відео від української акторки «Жіночого кварталу» Тетяни Песик.

Цього разу зірка вирішила поговорити про дещо інтимне і приховане – про спідню білизну.

«Нова безцінна порада від акторки Тетяни Песик. Подобаються лайфхаки @tanet_vip? Залишайте реакції в коментарях», - запропонували автори допису.

«Зараз я вас навчу, як прасувати свою спідню білизну. Берете свої попрані трусики і отако кидаєте їх у шухлядку. Бо нічого ото їх прасувати», - радить акторка.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях підписники аж надто серйозно поставилися до побаченого, не зважаючи на те, що порада від Песик була явною пародією на відому телеведучу, яка звикла роздавати всім поради з етикету.

«Раніше гладили, а тепер ні. Тому і болячок повно», «Болячки може принести тільки партнер, труси тут ні до чого, труси хоч гладь, хоч не гладь, а переносник зарази партнер

а, що є й такі, що гладять», «Виключно, тільки і користуюся даними лайфаком!», - пишуть коментатори.

«Нерозумно і безглуздо», «А де сміятися?! Гумор Песик пробив дно», «Не смішно. Примітивно», - додають інші.

Нагадавши, чоловік Дорофєєвої Дантес похвалився успіхами з чужою жінкою.

Також Знай. ua писав, що відомий комік потряс голою п'ятою точкою заради чоловіка Дорофєєвої Дантеса.