Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість позувала на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна".

Так, артистка приміряла сукню бежевого кольору з глибоким декольте і блискучий яскраво-синій блейзер з аплікаціями у вигляді широкої стрічки і страз, а також бахромою, доповнивши незвичайний образ макіяжем з акцентом на очах.

Зірка танцювала під свій хіт "До дна", поки на горизонті нібито не з'явилася модель Міла Кузнєцова, яка здобула популярність завдяки 13-му натуральному розміру грудей. Дівчина приєдналася до танців Наталії, запально рухаючись у вечірній сукні з глибоким декольте, суцільно всипаному паєтками, а сама виконавиця жартівливо зробила вигляд, що позаздрила формам Міли і пішла з фотозони.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Всі слухали пісню "До дна"? 🥀🗡❤️

Активне посилання в шапці профілю"

Фолловери не пройшли повз: "а я таким тільки співчуваю, а не заздрю.", "🔥 🔥 🔥 🔥 🔥Натусик! Не засмучуйся" ти краще!!!!", "Наталія гарно відіграла👍 👍 👍 😍", " не, ну Наталя, не варто комплексувати. Зате у вас душа ширше😄", " Наташка, зате у Тебе Душа неймовірна, потужна, красива❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤".