Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів.

Так, артистка відправилася в довгоочікувану спільну подорож до Туреччини разом з чоловіком, продюсером і репером Потапом, виставивши кумедне відео з пляжу на території готелю.

Зірка ніжилася на пляжі з прозорою водою в міні-бікіні кольору фуксії, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і розпустивши довге кучеряве волосся. Виконавиця засвітила бронзову засмагу і струнку фігуру, закривши очі і намагаючись донести, як сильно цінує момент відпочинку.

@nkofficial

Лёша 😂 @potapreal

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще
♬ feel something - Bea Miller - noturbaby

Однак ідилію Насті злегка "зруйнував" коханий, коли з'явився на селфі - зрозумівши, що опинився в кадрі, Олексій, почав потихеньку відпливати назад.

"Льоша 😂 @potapreal"

Варто відзначити, що Каменських не тільки ніжилася під сонечком, а й наполегливо працювала разом зі своєю командою, давши кілька концертів.