В Україні, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, триває нестерпна спека, яка спаде лише 20-го числа.

Вже кілька днів вся територія нашої країни знаходиться під жорстким контролем з боку сонця, що позбувся будь-яких хмар і можливості сховатися від жарких променів. Тільки холодна домашня обстановка, кондиціонер або душ рятують людство після +30℃ ...+ 35℃ температур.

А зараз тільки й залишається сподіватися на "священний" вівторок, який принесе на наші території більш свіже повітря. А гарячі градуси затримаються лише в східних регіонах. Зараз же залишається терпіти + 30℃ ...+34℃ вдень і + 19℃ ...+ 23℃ вночі в Україні. Легше не буде нікому, Сонце пошириться в Ужгороді, Тернополі, Житомирі, Миколаєві, Одесі, Києві, Харкові, в Донецьку та інших областях.

Дані на карті Укргідрометцентру повідомляють, що вітер у п'ятницю залишається мінімальним при 3-5 метрів в секунду південно-західного, південно-східного або північно-східного напрямку.
Температура повітря в Києві буде близько + 32℃ ...+ 34℃ вдень, вночі + 21℃ ...+23℃. Вітер у столиці очікується південно-західним (3-5 метрів на секунду). Дощ пройде 20 липня 2021 року.

Прогноз погоди на 16 липня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 16 липня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається лютий циклон з Німеччини

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах