Президент Бразилії був госпіталізований в лікарню, так як протягом десяти днів страждав від безперервної гикавки.

Через це, під час останніх публічних виступів, 66-річний Жаїр Болсонар навіть вибачався, так як гіканье мучить його протягом 24 годин на добу. Главу держави доставили в госпіталь Збройних сил, в столиці Бразиліа, де лікарі могли досліджувати гикавку. Згодом президента потрібно було перевести в Сан-Паулу, за рішенням хірурга, щоб провести додаткову перевірку. Цей фахівець лікував Жаіра Болсонару після поранення ножем, отриманого під час президентської кампанії в 2018 році.

Бразилія, скріншот: Youtube
Бразилія, скріншот: Youtube

Лікарня під назвою "Нова Стар", 14 липня 2021 року, ввечері виступила із заявою про надане лікування за відсутності операції найближчим часом. Правитель буде проходити консервативне клінічне лікування, а пресслужба Глави держави в соціальній мережі Twitter опублікувала його фотографії з лікарняного ліжка.

"Скоро повернемося, дай Бог", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube
Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube

Ножове поранення, отримане кілька років тому, привернуло пошкодження кишечника і серйозне внутрішня кровотеча, після чого Болсонару довелося перенести кілька операцій, хоч і не пов'язаних безпосередньо з нападом.

А ось ознаки гикавки помічені були ще кілька днів тому, під час виступу, 7 липня, на Radio Guaiba.

"Я прошу вибачення у всіх, хто мене слухає, оскільки я вже 5 днів гикаю... У мене гикавка 24 години на добу", - розповідав тоді президент.

Нагадаємо, земляк Зеленського з Кривого Рогу показав жахи палат хірургії: всюди гниль, сморід і хамство лікарів

Як повідомляв Знай.ua, президента вбили у власному будинку, його дружина поранена: деталі ПП

Також Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко посварилися через порушення карантину