Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість поділилася з 10-мільйонною аудиторією відвертим фото в Сторіс, роблячи селфі в дзеркалі власних світлих апартаментів.

Так, дівчина приміряла лише чорні труси-стрінги і коротенький топ, доповнивши спокусливий образ макіяжем з акцентом на очах і зібравши довге світле волосся в недбалий пучок.

Красуня розвернулася до шанувальників пишними сідницями, які так любить демонструвати на камеру і блиснула пірсингом в пупку.

instagram.com/jojo_babie/

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність.

Джоджо - це псевдонім дівчини, а ось її справжнє ім'я невідоме. Знаменитість всіляко заперечує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів і не раз запевняла, що пишними формами її нагородили природа і наполеглива робота у фітнес-клубі.

Модельну кар'єру Бейбі почала ще в 2010 році, майже одразу ж ставши амбассадором багатьох брендів спортивного харчування, в тому числі Protein World. Дівчина зазначає, що не сильно любить худорлявість, їй подобаються саме пишні і пружні форми, а до свого ідеалу Джоджо йшла досить довгий час.

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.