Сніжана Бабкіна – дружина відомого українського музиканта Сергія Бабкіна любить радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Дівчина веде свій блог про любов і гармонію зовнішнього і внутрішнього світу, тому часто радує своїх підписників відповідними постами, які здатні наштовхнути на важливі думки і дії.

Цього разу Сніжана розмістила пост на тему жіночого щастя. Вона зазначила, що щастя у кожного своє і дала рекомендації, як відчути його правильно і навчитися контролювати свої негативні емоції.

"Відповідай собі чесно - ти щаслива? Задумалася?😊 Щоб відповісти на це питання потрібно визначити, що щастя для тебе. Для мене щастя - це вміння жити серцем і відчуттями, а не розумом. Уміння зупинятися і відчувати, бачити кожну, наповнену змістом, мить. Коли я зрозуміла, що хвора, втомлена, роздратована Сніжка нікому не потрібна. Саме тоді я почала практикувати. Мало кого приваблює дама, яка рубає з плеча, розмахує шашкою, кидає гранати в сусідні кімнати і не слухає ніяких аргументів", - написала Сніжана Бабкіна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна показала їх з Сергієм улюблену позу, не кожна пара так зможе

Як повідомляв Знай.uа, дружина Сергія Бабкіна показала, як її чоловік командує їй під час прибирання: "Можеш помсти..."

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна зізналася, як задовольнити чоловіка після зрад: затьмарила 100 коханок