Автомобіль, в якому відома українська телеведуча каналу 1+1 Соломія Вітвіцька була пасажиром, кілька днів тому став учасником дорожньо-транспортної пригоди. Зараз вона вже відчуває себе краще і до того ж, вийшла в прямий ефір денного випуску новин.

В інтерв'ю виданню КП телеведуча розповіла про те, як відчувала себе в лікарні, які конкретно процедури їй проводили. На щастя, під час зіткнення, ведуча була на задньому сидінні мікроавтобуса, тому дуже серйозних травм не отримала.

Під час ДТП вона отримала удар головою, тому у лікарів виникали підозри на більш серйозний діагноз. Але, провівши всі необхідні обстеження, виявилося, що це тільки здогади. З постраждалою все добре. Вже вранці її виписали, адже знаменитість почуває себе краще.

мене залишили на ніч в лікарні, поставили крапельницю, і я переживала, що підводжу колег, адже у мене прямий ефір. Але оскільки відчуваю себе нормально, мене офіційно виписали, то з легким серцем йду на роботу. Є тільки шишка на лобі. Однак порадилася з гримером, і вона сказала, що все підправить. Як то кажуть, все можливо. Звичайно, мої друзі, колеги сильно переживали, всі почали дзвонити. Мій колега Свят навіть запропонував замінити мене в ефірі. Але немає потреби.
, - з посмішкою на обличчі додала Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І її словам можна повірити - під час прямого ефіру вона виглядала як завжди приголомшливо. Соломія не подавала навіть вигляду про те, що зовсім недавно вона пережила таке потрясіння і стрес. І потрібно віддати належне гримерам - дякуючи їхнім умінням шишки на лобі дійсно не було помітно.

Слідчі намагаються встановити причину, через яку сталася аварія. За словами Вітвіцької, вантажівка повертала вліво, а потім різко загальмувала. Деякі свідки події аварії звинувачують скутериста, який створив аварійну ситуацію. Втім, останній свою провину вперто не визнає.

Нагадавши, Ведуча 1 + 1 Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП: авто влетіло в самоскид, двох постраждалих відвезли в лікарню

Теж, Знай.ІА писав Розлучена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні: "Довгі ночі"

Як раніше повідомляв Знай.ІА Ведуча 1+1 здивувала несподіваним зізнанням: "Соломія Вітвіцька вагітна?"