Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

16 липня знаменитість святкує день народження - Славі виповнюється 37 років.

Так, артистка з приводу торжества виставила яскравий знімок зі свіжої фотосесії, а також зізналася, що ще з дитинства не любила свій день народження - може через те, що не відзначала свято, як хотілося, а може через занадто велику кількості уваги в цей особливий день.

Зірка зізналася, що відзначить 37-річчя з друзями в казковій Каппакадокії, Туреччина - поїздка вийшла досить спонтанною. При цьому виконавиця видала, що не надає великого значення віку, залишаючись завжди молодою всередині.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Я ніколи не любила свій день народження!

Не знаю, чому, але ця нелюбов у мене з дитинства! Можливо, тому що практично ніколи не відзначали, а дуже хотілося ☺ ️ або просто через те, що в цей день занадто багато уваги і мене це бентежило.

Але я завжди любила і продовжую любити свій вік 😉

Незалежно від того, що щороку вносить ті чи інші корективи в наші інтереси, здоров'я, зовнішність або психологічну рівновагу.

Виглядати зовні молодим - це іноді дорого, але дуже просто. А ось залишатися молодим всередині - це особливий талант, яким я, слава богу, володію.

Цього року друзі спонтанно витягли мене в Каппадокію, тут я зустріч свій новий щасливий рік, який обіцяє бути цікавіше і більш насиченим за попередній (така вже закономірність).

Знову буду бентежитися, читаючи ваші привітання, і в глибині душі бубніти, що 16 липня – дивний день календаря.

З Днем народження мене!

37❤️"