Відомий український співак Михайло Хома більш відомий, як Дзідзьо привітав з Днем народження видатну акторку Аду Роговцеву. Цьогоріч легенді театру та кіно виповнилося 84 роки.
Відповідне привітання Дзідзьо залишив для Роговцевої на своїй сторінці в Instagram.
Так, співак привітав Аду Роговцеву з Днем народження та опублікував спільне фото. При цьому він зазначив, що приготував для неї гарний подарунок.

Ада Роговцева та Дзідзьо, фото з instagram
Ада Роговцева та Дзідзьо, фото з instagram

"Сьогодні у Ади Миколаївни День Народження🎉!!!!!!! Збираю всі привітання у красивий букет і з гарним подарунком їду особисто вітати нашу КОРОЛЕВУ👸🏼", - так Дзідзьо привітав акторку.


Варто нагадати, що Ада Роговцева та Дзідзьо знімаються разом у комедії "Де гроші". За сюжетом фільму, піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на звільнення друга з-під арешту влаштовується працювати до власниці таємничого будинку. У цьому будинку й розвиваються подальші події, адже всіх турбує лише одне питання: "Де гроші?".

Дзідзьо та Ада Роговцева, фото з instagram
Дзідзьо та Ада Роговцева, фото з instagram


Знімання фільму проводитиметься у Києві та Львові. Головні ролі в цій комедії виконають Ада Роговцева, Михайло Хома( DZIDZIO), Сергій Либа і Анна Буткевич.

Нагадаємо, раніше Дзідзьо на задньому сидінні з прекрасною блондинкою втілив давню мрію: "життя чекав..."

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Дзідзьо несамовито підтримав українську збірну перед поєдинком зі Швецією на Євро-2020

Також "Знай.ua" писав, що Дзідзьо після розлучення зі Slavia опинився в обіймах учасниці "Танців з зірками" Холоденко: "ти прекрасна"