Популярний український артист і учасник групи Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, нещодавно шокував своїх шанувальників новиною про розлучення зі своєю дружиною Анною Андрійчук. А зараз артист дав інтерв'ю Славі Дьоміну, де відповів на його 29 питань.

Ролик з інтерв'ю вже з'явився на YouTube-каналі радіостанції Люкс FM.

Так, Слава Дьомін запитав чи можливе повернення "Время и Стекло" в шоу-бізнес.

"Це може бути, але не зараз, тому що, те що зараз робить Надя і що вона створює, як сольний артист мені дуже подобається. І мені здається, те що вона робила...це було б неможливо у складі групи "Время и Стекло", - відповів Позитив.

Також Олексій відповів, ким для нього є Надя Дорофєєва зараз: "Це супер-талановитий артист, це партнер. Ми зараз рідше бачимося, ясна річ, але я дуже за неї вболіваю і дуже переживаю. Дуже хочу, щоб у неї все вийшло".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Надя Дорофєєва і Позитив, скріншот з YouTube
Надя Дорофєєва і Позитив, скріншот з YouTube

При цьому Завгородній зазначив, що Дорофєєва сильна людина і вона доб'ється всього, чого захоче.

Після Дьомін вирішив запитати чи не шкодує артист про своє розлучення з Анею Андрійчук.

"Це наше спільне рішення разом з Анею. І ми в будь-якому випадку разом спілкуємося, у нас дуже багато спільних друзів, ви їх знаєте. І тому сказати, що шкодую - ні. Мені здається, що життя достатньо цікава штука, і, як виявилося, дуже коротке", - розповіла Позитив.

Позитив, instagram.com/positiff
Позитив, instagram.com/positiff

За його словами за ті 12 років, які вони прожили разом багато чому їх навчили і дозволили набратися "колосального досвіду".

"У нас все добре і ми в хороших відносинах з Анею. І все гуд, я ні про що не шкодую", - зізнатися.

Нагадаємо, раніше Потап з Позитивом запалили на Atlas Weekend у два мікрофони: "емоції зашкалюють"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Позитив після розлучення перейшов на консерви: "у гуртожитку без холодильника"

Також «Знай.иа " писав, що Позитив закинув кар'єру співака заради TikTok: "це було нелегко"