Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, примірявши досить незвичайний образ - темно-синю теніску, облягаючі довгі шорти бежевого кольору і бейсболку.

Так, артист влаштував запальні танці в літньому вбранні, позуючи в гримерці і нібито зніяковів від того, що хтось спробував увійти.

При цьому шоумен потрусив сідницями, зазначивши, що ролик, на його думку, вийшов дуже навіть сексуальним.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Вері хот секшуал відео 🔥 🔥 🔥 "

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися: "Хорош😂 😂", "Я подумала, що це Кім 😂 а ні, тут конкурент", " Не смішно, а навіть не добре!", "У Вас на сторінці завжди весело! Дякую за це❤️ ви класна і цікава людина 👍", " Бридко дивитися, гидота...😢 😢 😢 😢 ", "А що це було?мабуть НЛО.😂 ", "Ну вогонь же😂 😂 😂 😂 🔥".

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач показував, як охолоджується в спекотні літні дні. Артист відправився з сім'єю в заміський комплекс, де позував у басейні.