Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам радісну новину - унікальний NFT-лот цифрового мистецтва з вигляді власного відбитка пальця, який Тіна виставляла на аукціон ще 8 червня, був проданий в п'ятницю, 16 липня. Так, артистка зазначила, лот був створений в рамках свого проекту "Молода кров", приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

При цьому Кароль прикріпила до посту портретний кадр, на якому позувала топлес з ніжним нюдовим макіяжем на обличчі і зібраним назад довгим світлим волоссям. На шиї у Тіни красувався незвичайний аксесуар - намисто у вигляді тонкого дроту.

Також зірка заінтригувала проектом "Молода кров" - це майбутній україномовний альбом співачки, композиції для якого артистка виконає з молодими українськими виконавцями.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Продано!

Сьогодні мій цифровий відбиток пальця був проданий на NFT аукціоні!

Всі виручені кошти передаю в проект "Молода кров" - майбутній україномовний альбом, вихід якого приурочений до Дня Незалежності України.

У ньому ви почуєте несподівані дуети і ми разом відкриємо нові імена. Важливо пам'ятати історію і створювати нову.

Проект "Молода кров" про музику та молодих виконавців, які звучатимуть завтра."