Українцям розповіли про те, чому внутрішні перельоти обходяться дорожче, ніж міжнародні, і коли ситуація кардинально зміниться.

Про це стало відомо завдяки сюжету від фактів ICTV.

З кожним роком кількість внутрішніх рейсів тільки зростає, і вже до 2030 року з може стати в три рази більше. Уряд навіть планує домовитися, щоб міжнародні лоукости зайшли на ринок внутрішніх перевезень. Це зробить сильніше дешевше квитки.

Зараз більше десяти рейсів по Україні, і одна з українок розповідає, що якщо купувати квитки заздалегідь, то це не завжди виходить сильно дорожче. В середньому квиток з Києва обійдеться в 1000 гривень, коли як поїздом на Інтерсіті не сильно дешевше, але менш комфортно.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аеропорт, скріншот: YouTube
Аеропорт, скріншот: YouTube

Кількість рейсів в 2021 році за червень всього на 2% менше, ніж в 2019 році, до пандемії. Квитки на літак стають ще більш доступно в Одесу можна знайти квитки на 800 гривень, і всього півтори години в дорозі.

На поїзді їхати майже 8 годин, і вартість квитка в 2 рази нижче - 40 гривень.

На автобусі найдешевше. За шість годин в салоні потрібно буде віджати 240 гривень.

Аеропорт, скріншот: Youtube
Аеропорт, скріншот: Youtube

Ціни могли бути ще нижчими, але, на жаль, авіаперевезення не входять до списку державних пріоритетів. У планах на рік модернізація аеропортів, яка вже почалася. А повітряні ворота хочуть відкрити ще й на Черкащині.

Нагадавши, авіаперельоти відновляться в 2026 році-в Європі озвучили невтішний прогноз.

Як повідомляв портал Знай.ІА, Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.

Також Знай.ІА писав, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом