Українцям продали морозиво від популярного бренду без вафельного ріжка, просто загорнуте в обгортку.
Відповідні кадри з'явилися в Телеграм-каналі "Чорний Список".
Так, стало відомо, що в Дніпрі українцям продали вельми незвичайне морозиво. Замість обіцяного виробником ріжка морозиво було просто загорнуте в обгортку. Відзначимо, що це морозиво "Гран-прі" від популярної торгової марки Lasunka.

Морозиво, фото: телеграм " чорний Список"
Морозиво, фото: телеграм " чорний Список"

" А замість вафлі, ми намажемо вам обгортку шоколадом! Морозиво "Гран-прі" від ТМ Lasunka. Дніпро",-сказано в повідомленні Телеграм-каналі"чорний Список".

Варто відзначити, що представники торгової марки Lasunka поки ніяк не відреагували на цей інцидент. Тому, як на прилавок магазину могло потрапити морозиво без вафельного ріжка - невідомо.
До слова, Оля Полякова стала обличчям рекламної кампанії морозива Lasunka. Співачка підписала річний контракт з виробником морозива. Нова рекламна компанія зав'язана на слогані "lasunka виробник щастя".

Раніше повідомляли, автобуси "Київпастрансу" в аварійному стані, пасажири налякані: Лиса гума і гнилі кузова.

Як повідомляв Знай.ua , у Харківському супермаркеті городянам підсунули запліснявілий хліб на прилавок: "цвіте і пахне".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Знай.ua писав, "Не поголили курку": у Харкові клієнт підняв бучу через волосся в крильцях.