У Дніпрі жорстоко побили активістку. У жінки струс мозку, зламаний ніс і вибиті зуби. Зловмисники втекли з місця злочину.

За інформацією поліції, злочин стався 15 липня близько 8-ї вечора. Двоє невідомих побили жінку і зникли з місця злочину. Активістку врятували сусіди.

Жінку 1984 року народження з травмами голови доставили в лікарню.

Поліція кваліфікувала факт побиття жінки, як замах на вбивство.

Побита активістка, фото: Підслухано в поліції
Побита активістка, фото: Підслухано в поліції / скріншот

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

"Розпочато досудове розслідування. Поліція розглядає всі версії злочину, одна з яких є громадська діяльність потерпілої. Проводяться оперативні заходи для встановлення причетних до нападу осіб та їх затримання", - повідомили в пресслужбі поліції Дніпра.

Постраждалою виявилася Наталія Ешонкулова, після нападу вона змогла вийти в прямий ефір на своїй особистій сторінці в Фейсбуці.

Активістка вважає, що напад стався через її професійну діяльність, зокрема через "боротьбу з бандитами".

скриншот

"Це все боротьба з бандитами і ось до чого вона мене привела. Ось у мене велика шишка на голові, струс мозку. Мені дуже погано, мені дуже боляче. У мене вибиті зуби. Я в шоці", - сказала постраждала на відео.

Побита активістка, фото: Підслухано в поліції
Побита активістка, фото: Підслухано в поліції / скріншот

Нагадаємо, раніше "Муніципальна варта", що б'є журналістів у Дніпрі підпорядковується меру Філатову — ЗМІ. Днями бійці Дніпровської "варти" побили журналістів, що знаходяться поруч з місцем знесення нібито незаконних білбордів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання:"цеглою по голові". У Харкові жорстоко побили 53-річного головреда видання" Власна справа " Володимира Цимбалюка.

Також «Знай.иа " писав, що Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера: підстерегли біля будинку Екоактивіст Антон стає жертвою нападу неонацистами вже не вперше.