Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

10 липня знаменитості виповнилося 39 років - з цього приводу Влад разом з красунею-дружиною Лілією, а також їх 5-річним сином Леоном вирушили на відпочинок в сонячну Грецію.

Так, артист виставив яскравий знімок з пляжу, насолоджуючись спекотним сонечком серед блакитної води і скель. Шоумен приміряв зелені шорти з принтом і залишився топлес, оголивши торс.

Влад продемонстрував результати наполегливих тренувань, адже не тільки танцює, а й відвідує фітнес-клуб, а також дотримується правильного харчування. Яма зізнався, що йому так добре на Криті, що навіть не хочеться підписувати кадри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Так добре, що ніколи про це писати 🤷 🏼 "

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Влада: "Гора на горі"," на масі)", " Чудовий😍"," просто показуйте, самі вже здогадаємося😮гарного відпочинку❤️", " Яка ж краса🙌 🙌 🙌. Фотошедевр просто🙌 💥 💥 💥"," то й добре!!! Гарного відпочинку!!! 🔥".