Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість поділилася серією яскравих знімків в різних образах, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна".

Так, артистка зазначила, що зйомки проету завершилися, а перший випуск можна буде побачити вже зовсім скоро - 21 серпня.

Зірка приміряла і вбрання чарівниці Малефісенти, і облягаючі сукні чорного і бежевого кольорів, і стильний брючний костюм з блейзером-оверсайз, демонструючи струнку фігуру після третіх пологів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Ось і закінчилися зйомки найкрутішого шоу 🎤 в Україні @spivayut_vsi …

Прем'єра відбудеться 21 серпня на каналі @kanalukraina !!!"

Фолловери не пройшли повз: "розумничка!! Така молодець!! Завжди подобалася🔥 🔥 🔥 🔥"," Гарнюня!!!!!", "Ви дуже красива❤️", " Чекаємо! Певнена, що варті уваги!", "Обов'язково буду дивитися тільки через те, що ти там 😍як же цього не вистачало, щоб тебе показували більше ❤️".