Лоліта Мілявська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать 3,3 мільйона чоловік.

Десь два тижні тому на просторах Youtube з'явився кліп на спільну пісню Лоліти і Кости лакости під назвою "Антиклімакс", де постала в чорному боді. А зараз жінка відібрала кілька кумедних відеороликів на новий трек. Вона також додала, що збирається заохотити творчі пориви своїх фанатів, з якими зовсім скоро зв'яжуться.

Лоліта Мілявська, скріншот з відео
Лоліта Мілявська, скріншот з відео

"Спасибі за гарний настрій і за вміння поширювати позитив!⁣ ⁣ А я публікую окремо роботу @ polpi_pi, яка зроблена професійно і в дуже короткий термін ☝ ️❤️ спасибі величезне!!!⁣ ⁣ Ще двох відберемо в найближчі дні! Дійсно складно, хочеться нікого не пропустити🙏❤️", - пише Лоліта в публікації.

Лоліта Мілявська, скріншот  із відео
Лоліта Мілявська, скріншот із відео

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А я засмутилася, мене навіть і не переглянули🤧", "Все добре, але... Де корона? Лола давно її заслужила👸 🏻❤", "Лоліта, а можна такий же дует з моргенштерном? Я домовлюся)", "Відсилання до того, що Лоліта п'є кров незайманих?😂", "Всі, хто брав участь, величезні молодці!!!😍😍😍 Від душі вітаю переможців!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська в боді пострибала з молодим красенем і дозволила себе шльопнути

Як повідомляв "Знай.ua", Лоліта Мілявська різко висловилася про походи в мавзолей Леніна: "Ще й дітей водять"

Знай.ua писав, Лоліта Мілявська в чорному приволокла за собою кістку на повідку: собаки обзавидуются