Між відомим українським шоуменом і блогером Олексієм Дурневим і телеведучою і інтерв'юером Машею Єфросиніною стався конфлікт в мережі.
Маша відреагувала на stories Олексія в instagram, в якому їй не сподобалося, як він висловився щодо неї. Підписники Дурнєва запитали, чи піде він на інтерв'ю до Маші Єфросиніної.

Олексій  Дурнєв, скріншот із відео
Олексій Дурнєв, скріншот із відео

"Швидше за все ні. Маша не може зрозуміти, вона суперзірка з минулого або інтерв'юер", - так Дурнєв відповів на це питання.

Така відповідь блогера дуже образила телеведучу, адже саме в цей момент вони домовилися про інтерв'ю, яке повинні були записати вже цієї осені. І Маша Єфросиніна не розуміє, чому, коли вони вже про все домовилися Дурнєв відповідає саме так.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

"Я ніколи не приховувала, що хочу зняти з вами інтерв'ю, тому що ви для мене вкрай цікава людина. Ми чекаємо осені і ви викладаєте ось таку відповідь, в якій ображаєте мене. Реально ображаєте і ви це знаєте. Це прикро, неприємно, не по-чоловічому і не по-пацанськи. Якщо я так особисто вас дратую і подібним тоном про жінку ви можете висловлюватися, то просто не приходите ніколи. Просто дали б відмову і ми забули один про одного. Навіщо принижувати?",- зазначила Маша Єфросиніна.

@thegrankin

#ДУРНЕВ vs #ЕФРОСИНИНА 💥 Кто прав? Пиши в комментариях и подписывайся ↗️

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ оригинальный звук - Сергей Гранкин

Нагадавши, Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають. Знаменитість анонсувала масштабну акцію"Твої кілометри рятують життя".

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Олексій Дурнєв став "холостяком" і подарував першу троянду: "заздрять всі"

Також портал "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.