Господині нашої країни постійно перебувають у пошуках смачних і оригінальних страв. Адже завжди хочеться різноманітності, а особливо це стосується напередодні свят.
Тому пропонуємо вам приготувати смачну і оригінальну закуску бублики з фаршем. Цим рецептом поділилися в Телеграм-каналі "Кухня по-чоловічому".

Бублики з фаршем, фото з телеграм-каналу " Кухня по-чоловічому"
Бублики з фаршем, фото з телеграм-каналу " Кухня по-чоловічому"


Вам знадобиться

- 24 бублика (близько 250 грамів);
- 0,5 літра молока;
- 2 невеликі цибулини;
- грамів 150 оцту;
- 350 гр. м'ясного фаршу;
- 0,5 ч. л. солі;
- пара щіпок меленого перцю;
- 150 гр. сиру;
- 1 малосольний або консервований огірок;
- 3-4 штуки маленьких свіжих помідорів;
- грам 100 майонезу;
- 3 ст. л. рослинного масла.


Спосіб приготування:

Для початку бублики потрібно помістити в миску і залити гарячим молоком хвилин на 20, поки не розм'якнуть. За цей час кілька раз їх потрібно перевернути, щоб просочилися молоком рівномірно.

Очищені цибулини наріжте на кружечки і залийте оцтом так, щоб рідина покрила колечка. У м'ясний фарш потрібно додати сіль і перець і перемішати.

На деко, добре змащене олією потрібно викласти розм'яклу сушку. Зливши оцет з цибулі, викрадіть колечка на бублики.

З фаршу сформуйте міні-котлетки, кожну з яких покладіть зверху цибулевих кілець. Сир наріжте невеликими квадратними шматочками, які покладіть зверху м'яса. Зверху також покладіть нарізаний скибочками огірок, після томати.

Останній штрих - крапелька майонезу. Канапе відправляйте в духовку розігріту до 170-180. Запікати не більше 25 хвилин. Щоб канапе не падали, можна посадити їх на дерев'яну шпажку.

Нагадавши, як виростити здоровий часник: прості секрети врятують від виродження. Фахівці розповіли про правила догляду за часником

Як повідомляв Знай.ua, полуниця сусідам на заздрість: як підгодувати для хорошого врожаю.

Також портал Знай.ua писав, оригінальний рецепт лечо з кабачками: консервуй і взимку не голодуй.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще