Юна зірка мережі і телебачення, колишня підопічна продюсера MONATIK і найкраща подружка Jerry Heil співачка Nino (Ніно Басилая) цього року закінчила школу і відгуляла випускний. Спеціально для телеведучої Каті Осадчої в "Світському житті" молода артистка поділилася, як пройшов випускний вечір і з якими оцінками довелося попрощатися зі школою.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя", який вже доступний в мережі YouTube.

Ніно Басилая, фото: Instagram
Ніно Басилая, фото: Instagram

"Дуже добре пройшло, я дуже рада, що я потрапила на цей випускний, тому що, коли всім вручали атестати, мене не було, тому що у нас був концерт в Одесі, а для мене концерти в пріоритеті. Коли я побачила атестат, я подякувала всім учителям за хороші оцінки. Я намагалася, я вчилася, намагалася нічого не пропускати і вони мені багато в чому допомагали, я дуже за це вдячна. Найгірші оцінки з фізкультури та математики. Англійська для мене дуже важлива, у мене була десятка", - поділилася виконавиця.

Також зірка розповіла, чи змінилося до неї ставлення однокласників після її популярності, адже в школу артистка дуже рідко приходила, оскільки вчилася віддалено. Так, Ніно Басилая зазначила, що не знає, що таке булінг. Співачка дуже вдячна своїм друзям-однокласникам, які завжди її підтримують.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Прийшла на випускний і включили мої пісні, це було дуже приємно, незважаючи на те, що я не вчилася з ними вже 4 роки. Вони завжди мене підтримують, ніколи не цуралися", — зазначила вона.

Ніно Басилая, фото: Instagram
Ніно Басилая, фото: Instagram

Крім того, знаменитість розповіла про свою випускну сукню: "ми шили його. Мама каже: "Ніно, випускний один раз в житті, треба зшити сукню". Тому вибирала мама. Сукня була рожевою, короткою і з довгим шлейфом".

Раніше повідомляли, Jerry Heil перейшла на "короткий" розмір і засвітила м'яке місце в пікантних шортиках: "Результати уколів...".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil і Анна Трінчер після сварки заспівали дуетом, але розгнівали українців: "Як низько".

Знай.uа писав, Jerry Heil "злила" відверті фото Анни Трінчер, зірка TikTok помстилася: "Дуже негарно".