Анна Богдан (Сторожук), яка здобула перемогу у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" з харківським бізнесменом Михайлом Заливако, відповіла на запитання своїх фанатів. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Ну коли вже весілля? Ви дуже красива пара! Щастя вам!",- запитує перша прихильниця.

"Друзі, всьому свій час! Але мені шалено приємно таке повідомлення. Особливо, якщо врахувати хвилю хейта після фіналу проекту", - відповіла Анна.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

"Як не думати про те, що час летить швидко і батьки старіють? Зависла на цій думці", - запитує інша.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«На жаль, рано чи пізно, це трапляться з кожним! Тому, цінуйте рідних тоді, коли ще маєте таку можливість. Любіть, відвідуйте, телефонуйте, радуйте, дбайте, обіймайте, прощайте, відпускайте. Пам'ятайте, нічого не вічне. Але ви самі вибираєте, які будуть спогади і чи будуть вони взагалі. Життя занадто коротке, щоб витрачати її на сварки і образи», - вважає обраниця холостяка.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

"Зростання важливе у відносинах? Чи змогли б ви зустрічатися з людиною нижче вас?", цікавляться Передплатники.

"Ну, взагалі, кожному своє. Комусь комфортно з різницею в зростанні, комусь ні! Але це не причина відмовлятися від людини, почуттів і любові", - зізнається Богдан.

"Як вчинити з колишнім, пішла рік тому, а тепер хоче повернутися. Батьки проти, я не знаю», - розгублена фанатка.

"В даному випадку приймаєте рішення тільки ви. Згадайте, чому пішли. Дайте собі відповідь на питання: чи варто воно того? Чи готові ви до того, що людина, до якої хочете повернутися, не зміниться?", - радить Сторожук.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

"Як забути людину, якій ти не потрібна?",- просить поради читачка.

"Найвірніший спосіб-відволіктися / переключитися. Можливо, ви давно мріяли зайнятися якоюсь справою? Спробувати нове захоплення? Так ось, зараз саме час. Цілком можливо, що так з'являться нові знайомства, можливо симпатії. Чому б і не спробувати?",- підказує Анна.

Нагадавши, Михайло Заливако показав Ганні Богдан таке, що не в силах стримати емоції: "Ходив з відкритим ротом". Михайло Заливако показав, як відпочиває з Ганною Богдан

Як повідомляв портал " Знай.ua", Катерина Осадча вирвалася від Горбунова і скупила пів магазину: "ми готуємося". Катерина Осадча показала покупки

Також " Знай.ua " писав, Юрія Горбунова "обмахував" маленький син, Осадча похвалила: "Винахідливий". Юрія Горбунова обхитрив маленький син