Відомий український телеведучий Володимир Остапчук не надто часто, проте радує шанувальників якимись фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 520 тисяч осіб.

І якщо раніше чоловік ділився списком з десяти речей, які йому хочеться встигнути зробити за літо, включаючи поїздку на відпочинок, вживання черешні, щоденні тренування, підготовку до майбутніх проектів.

Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк, фото: Instagram

Крім цього Володимир хоче перебрати свої речі, гарненько засмагнути на сонці, провідати бабусю, поплавати з дельфінами, а також сходити на риболовлю і зняти 10 тик-струмів.

А зараз Остапчук, відпочиваючи з дружиною в Каппадокії, продемонстрував кумедний момент сну Христини Гірник під найпопулярнішу пісню на Youtube у світі. Йдеться про Baby Shark (про маленьку акулу-дитини), яка з 2016 року зуміла зібрати близько дев'яти мільярдів переглядів (8 983 964 544), що вже більше населення Землі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото з instagram
Володимир Остапчук та Христина Гірник, фото з instagram

Христина спить трохи прикривши себе ковдрою, але ноги чомусь не лежать, а навпаки зігнуті в колінах. Одну ручку жінка поклала собі під голову і відпочиває дуже міцно, хоча музика накладена на тлі, і не звучить в самому номері готелю.

Володимир Остапчук, скріншот: Instagram Stories
Володимир Остапчук, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Вова Остапчук розповів про те, що хоче встигнути за літо: "Діловий ковбас"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Володимира Остапчука перегуляла з друзями, поки чоловік на роботі: "Їй дуже погано"

Знай.ua писав, дружина Володимира Остапчука спокусила чоловіка перед вихідними: "Богиня"