У 2005 році в тихому американському містечку Оцілла прогриміла страшна новина. Шкільну вчительку Тару Грінстед, колишню королеву краси, ніде не могли знайти - дівчина безслідно зникла з власного будинку. Про це розповіли в телеграм-каналі «Щоденник криміналіста».

Всі її речі, телефон і машина були на місці. З часом розслідування дивної справи перетворилося чи не на сценарій типового детективного серіалу.

У маленькому містечку оселилася атмосфера страху і недовіри: причетним до зникнення дівчини міг бути буквально хто завгодно з місцевих жителів.

Дівчина брала участь у конкурсах краси, а всі зароблені гроші відкладала на майбутнє навчання. Здобувши освіту, вона влаштувалася вчителькою в містечку з населенням в 4 тисячі чоловік, де всі були знайомі один з одним.

Скрін, відео YouTube Тара
Скрін, відео YouTube Тара

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У жовтні 2005 року вона допомогла ученицям приготуватися до шкільного конкурсу краси, а потім вирушила на пікнік з друзями. Додому вона повернулася в 11 вечора. Відтоді її ніхто не бачив.

Її мати переживала - дочка перестала дзвонити і не брала трубку. Тара не з'явилася на роботі, і всі занепокоїлися – це було нетипово для неї. Друзі звернулися в поліцію з проханням знайти Тару.

Поліцейський, прибувши на виклик, виявив машину тари відкритою, а в ній – конверт з грошима. У будинку не було слідів боротьби або злому. З тих пір Тара зникла, а її зникнення перетворилося на таємницю.

У 2008 році ця справа привернула увагу завдяки репортажу, в якому відзначили схожість зникнення дівчини зі зникненням іншої молодої жінки, Дженніфер. Кессі, в іншому місті.

У поліції повідомили, що ще в 2005 році знайшли латексну рукавичку біля будинку дівчини, і виділили ДНК чоловіка. Однак вийти на слід підозрюваного тоді не вдалося.

Тільки через 12 років весь світ дізнався страшну правду.

У лютому 2017 року вдалося отримати наводку, яка призвела до арешту Райана Олександра Дьюка за вбивство Грінстед.

Хлопець навчався в тій же школі, де працювала Тара. Він вирішив пограбувати її будинок, але Тара повернулася раніше, ніж він очікував. Тоді він убив дівчину.

"Я увірвався до неї в будинок, щоб вкрасти трохи грошей, але щось пішло не так, і я вбив її...» ,- розповів Дьюк.

Нагадаємо, раніше Дивовижні візерунки та загадкові написи: на Львівщині знаходиться унікальне єврейське кладовище

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові добродушна пенсіонерка подала милостиню танцюючим кришнаїтам: "Файно грають"

Також «Знай.uа " писав, що Яворівський жіночий лад: як одягалися Українки наприкінці XIX століття