Зірка Жіночого кварталу здивувала своїх шанувальників фотографією на тлі стриптизерського жердини. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою. На її офіційну сторінку підписано п'ятдесят три тисячі осіб.

17 липня дівчина опублікувала фотографію на тлі пілона. Дівчина постала в чорній відвертій білизні і туфлях на високих ботфордах. Дівчина зазначила, що зважилася на цю непросту активність всупереч своїй сором'язливості.

Було страшно. Перший час дуже соромилася, але робила... через якийсь час, зрозуміла, що я нічо... я можу бути кішечкою, можу бути «уф». Я переборов себе, тепер максимально кайфую від усього). Мені пілон допоміг не тільки розкріпачитися, але і в житті я стала більш впевнена в собі! Моя порада вам друзі: не бійтеся йти туди, де страшно! Це круто пробувати щось нове, відкриваючи в собі нові грані!
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.